Fastighet

Skapa Unika Digitala Visningar för Fastigheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra Custom Virtuella Rundturer för fastighetsvisningar är skräddarsydda för att göra ditt fastighetsutbud oemotståndligt. Vi integrerar högkvalitativa bilder och teknik för att skapa en digital upplevelse som inte bara visar fastigheter utan förmedlar en stark känsla av plats och potential. Genom att erbjuda interaktiva och anpassade rundturer hjälper vi fastighetsföretag att differentiera sig och öka intresset för deras fastigheter.

Varför Välja Custom Virtuella Rundturer för Fastighetsvisningar:

INTERNATIONELL: Ta er fastighet och nå ut till världsmarknaden. Detta är det närmsta kunden kan komma att få en känsla av fastigheten utan att fysiskt vara på plats. Med vår Zoom liknande funktion kan du som mäklare ha live guidade turer både i grupp och enskilda kunder. Du kan styra vad kunden ser eller låta de gå runt fritt i fastigheten. Desto exklusivare fastigheter ju mindre kundskara. Ta din fastighet internationell idag!

SPARA TID & PENGAR: Vill ni ha den trendigaste nya tekniken för att genomföra digitala visningar? Ni kan med våran tjänst vara värd för öppet hus visningar digitalt där ni kan ha flera hundra deltagare samt mer intima enskilda samtal för de mest intresserade spekulanterna. Kunderna och ni sparar in på bilresor ut till diverse fastigheter och åker enbart på de som är riktigt exalterade och köpsugna.

SÄLJ FASTIGHETER INNAN DE BYGGTS: Med våra 3D renderade virtuella rundturer kan vi skapa och visa kunden hur deras hus,lägenhet, fjällstuga eller stadsområde kommer se ut och vara köpklar innan det ens har byggts. Sälj in stadsplaneringen till kommunen, eller varför inte fjällstugan i norr till förmögna investerare världen över. Anledningarna är många, vilken är din? Hör av dig så berättar vi mer!

Starta en 
virtuell rundtur​

Maximera försäljningspotentialen som mäklare med virtuella turer! Erbjud detaljerade visningar online för att attrahera kvalificerade köpare och nå ut till internationella investerare. Positionera er i framkant av den globala marknaden och låt tekniken öppna dörrar för er.

Klicka för att se ett exempel

Lyft era exklusiva lägenheter med virtuella turer! Erbjud potentiella köpare en oöverträffad onlineupplevelse, eliminerar onödiga visningar och lockar en engagerad kundkrets för snabbare affärer. Genom tekniken når ni globalt och stärker kundrelationer. Virtuella turer är nyckeln till framgångsrik försäljning. Ta steget in i framtiden av fastighetsmäkleri med oss!

Klicka för att se ett exempel

Utforska framtidens marknadsföring med 3D-genererade virtuella turer för dina kommande byggprojekt! Ge potentiella köpare och investerare en realistisk och detaljerad upplevelse av fastigheten innan den är klar. Öka försäljningen och säkra kapital samtidigt som du stärker varumärket som en innovativ aktör.

Klicka för att se ett exempel
Rulla till toppen
× Hur kan vi hjälpa dig?